Sam Huibers

Sam Huibers

Sam Huibers is professioneel fotograaf en eigenaar van PICS.

"Het authentiek vastleggen van onbewaakte momenten, emoties en karakter boeit mij enorm. Ik creëer ook graag mooie herinneringen voor mensen om later nog eens op terug te kijken.

Een nieuwe inspirerende, leuke fotoshoot en goede omgang met klanten zijn mijn drijfveer. Ik werk graag met mensen en leg daarbij liefst het karakter en de emotie vast.

Bij reportages heb ik oog voor details en ongedwongen momenten. Ook schiet ik spontane opnamen tijdens voorbereidingen en tussen de bedrijven door."

Trouwfotograaf en afscheidsfotograaf?

"Ja, ik ben ervaringsdeskundige met zowel huwelijken als uitvaarten. Omdat ik beiden van dichtbij heb meegemaakt, kan ik me goed inleven, meeleven en de gebeurtenissen mooi en uniek registreren."

 

Handtekening van Sam Huibers

 

06 81871730
sam.huibers@picsonline.nl

"Sam heeft de hele dag onze bruiloft gefotografeerd. Wij waren erg blij met hem. Het is een bescheiden, vriendelijk persoon, die goed luistert naar de wensen van wat je wilt. 

We hebben prachtige foto’s en een mooi album, wat we elk jaar met de trouwdatum met veel plezier er nog even bijpakken. Wij kunnen Sam van harte aanbevelen!"

– Nicole & Fons

"Beste Sam, geweldig hoe mooi je ons huwelijk gefotografeerd hebt. Dat trouw album is de kers op de taart. Dankjewel daarvoor."

 

– Arie & Glenn

"Sam heeft onze bruiloft op treffende wijze weten vast te leggen. Met oog voor detail en het juiste moment. De slideshow van zijn foto's die we kregen was een feest om naar te kijken.Bedankt Sam"

– Vicky & Nikolai

"Ik kan Sam Huibers van PICS niet genoeg bedanken voor de prachtige foto's die hij heeft gemaakt tijdens de uitvaart van mijn moeder. Sam was zeer professioneel en respectvol tijdens de hele ceremonie en heeft de belangrijke momenten van de uitvaart perfect vastgelegd. De foto's zijn van onschatbare waarde. Ik zal Sam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde fotograaf. Bedankt Sam van PICS voor alles!"

– Matthijs