Foto Sam Huibers professionele fotograaf PICS

Sam Huibers

Sam Huibers is professioneel fotograaf en eigenaar van PICS.

 

 

Sam Huibers is professioneel fotograaf en eigenaar van PICS (& VIDS) en aangesloten bij de beroepsgroep van professionele fotografen Dupho.

 

Met een diepgaande betrokkenheid en klantgerichte aanpak legt hij unieke momenten vast in een kenmerkende reportagestijl. Zijn artistieke visie gaat hand in hand met een scherp oog voor detail, wat resulteert in sfeervolle beelden die de essentie van het moment vastleggen.

Sam streeft ernaar om niet alleen foto's te maken, maar verhalen te vertellen door middel van zijn lens,.

"Het authentiek vastleggen van onbewaakte momenten, emoties en karakter boeit mij enorm. Ik creëer ook graag mooie herinneringen voor mensen om later nog eens op terug te kijken.

Een nieuwe inspirerende, leuke fotoshoot en goede omgang met klanten zijn mijn drijfveer. Ik werk graag met mensen en leg daarbij liefst het karakter en de emotie vast.

Bij reportages heb ik oog voor details en ongedwongen momenten. Ook schiet ik spontane opnamen tijdens voorbereidingen en tussen de bedrijven door."

Trouwfotograaf en afscheidsfotograaf?

"Ja, ik ben ervaringsdeskundige met zowel huwelijken als uitvaarten. Omdat ik beiden van dichtbij heb meegemaakt, kan ik me goed inleven, meeleven en de gebeurtenissen mooi en uniek registreren."

Transparent BG-02_updated

 

06 81871730
sam.huibers@picsonline.nl

"You don't take a photograph, you make it."

Ansal Adams
 
Reportage zakelijk PICS Fotografie Sam Huibers

 

Volg mij op social media 

Contact

Vragen? Overweeg je een fotoreportage door Sam Huibers te boeken? Of wil je alleen een videograaf inhuren? Specifieke wensen en offerte op maat? Alvast een optie op een datum nemen?
Ik ben 7 dagen per week bereikbaar via Whatsapp, e-mail of het contactformulier.