Matthijs (2)

Matthijs Boschman

Matthijs Boschman is zelfstandig videograaf en eigenaar van StoryPixel.

 

 

Met een grote passie voor beeld weet Matthijs op unieke wijze verhalen te vertellen middels zowel video als fotografie, met oog voor belangrijke details.

Of het nu gaat om het vastleggen van onvergetelijke momenten op jouw huwelijksdag, het respectvol documenteren van een uitvaartceremonie, of het vertellen van het verhaal van jouw bedrijf, Matthijs beschikt over de expertise om beelden te creëren die spreken en verhalen tot leven brengen. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers staat hij ter beschikking. Matthijs heeft zijn meerjarige opleiding genoten aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. 

Matthijs werkt als zelfstandig gevestigde freelancer samen met PICS & VIDS op opdrachtbasis. 

 

Matthijs Boschman freelance videograaf PICS & VIDS

Contact

Vraag naar mogelijkheden en scherpe tarieven van Matthijs. Ga naar de contactpagina om met hem in contact te komen. 

 

 

"Sam heeft de hele dag onze bruiloft gefotografeerd. Wij waren erg blij met hem. Het is een bescheiden, vriendelijk persoon, die goed luistert naar de wensen van wat je wilt. 

We hebben prachtige foto’s en een mooi album, wat we elk jaar met de trouwdatum met veel plezier er nog even bijpakken. Wij kunnen Sam van harte aanbevelen!"

– Nicole & Fons

"Beste Sam, geweldig hoe mooi je ons huwelijk gefotografeerd hebt. Dat trouw album is de kers op de taart. Dankjewel daarvoor."

 

– Arie & Glenn

"Sam heeft onze bruiloft op treffende wijze weten vast te leggen. Met oog voor detail en het juiste moment. De slideshow van zijn foto's die we kregen was een feest om naar te kijken.Bedankt Sam"

– Vicky & Nikolai

"Ik kan Sam Huibers van PICS niet genoeg bedanken voor de prachtige foto's die hij heeft gemaakt tijdens de uitvaart van mijn moeder. Sam was zeer professioneel en respectvol tijdens de hele ceremonie en heeft de belangrijke momenten van de uitvaart perfect vastgelegd. De foto's zijn van onschatbare waarde. Ik zal Sam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde fotograaf. Bedankt Sam van PICS voor alles!"

– Matthijs