Sem de Groot PICS & VIDS freelancer Medits

Sem de Groot

Sem de Groot is zelfstandig videograaf en content-creator en eigenaar van Medits.

 

 

Sem is een getalenteerde jonge filmmaker en content-maker. Hij is creatief en heeft goede technische vaardigheden in verschillende lichtomstandigheden. Hij heeft een gerichte audiovisuele opleiding gevolgd. Hij werkt met brede filmische concepten en zijn opdrachten omvatten onder meer trouwvideografie en het vertellen van (liefdes)verhalen daarbij (story telling).

Hij werkt ook vaak voor zakelijke klanten aan reportages als professioneel videograaf. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het met de (zakelijke) klant uitdenken van een concept tot en met script ontwikkeling en productie, in samenwerking met andere freelancers. 

Sem werkt als zelfstandig gevestigde freelancer samen met PICS & VIDS op opdrachtbasis. 

 

Sem de Groot freelance videograaf Medits PICS & VIDS

Contact

Vraag naar meer voorbeelden van Sem’s werk, mogelijkheden en scherpe tarieven. Ga naar de contactpagina om met hem in contact te komen. 

 

 

"Sam heeft de hele dag onze bruiloft gefotografeerd. Wij waren erg blij met hem. Het is een bescheiden, vriendelijk persoon, die goed luistert naar de wensen van wat je wilt. 

We hebben prachtige foto’s en een mooi album, wat we elk jaar met de trouwdatum met veel plezier er nog even bijpakken. Wij kunnen Sam van harte aanbevelen!"

– Nicole & Fons

"Beste Sam, geweldig hoe mooi je ons huwelijk gefotografeerd hebt. Dat trouw album is de kers op de taart. Dankjewel daarvoor."

 

– Arie & Glenn

"Sam heeft onze bruiloft op treffende wijze weten vast te leggen. Met oog voor detail en het juiste moment. De slideshow van zijn foto's die we kregen was een feest om naar te kijken.Bedankt Sam"

– Vicky & Nikolai

"Ik kan Sam Huibers van PICS niet genoeg bedanken voor de prachtige foto's die hij heeft gemaakt tijdens de uitvaart van mijn moeder. Sam was zeer professioneel en respectvol tijdens de hele ceremonie en heeft de belangrijke momenten van de uitvaart perfect vastgelegd. De foto's zijn van onschatbare waarde. Ik zal Sam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde fotograaf. Bedankt Sam van PICS voor alles!"

– Matthijs