PICS & VIDS logo fotografie en videografie

PICS & VIDS

PICS & VIDS levert zowel  fotografie- als videodiensten.

 

 

Bij PICS & VIDS werken we samen met zelfstandige videografen die op basis van hun eigen creatieve inzichten een bijzondere videoreportage voor jou maken. Hierbij nemen ze jouw specifieke wensen in acht, die we altijd grondig vooraf met je bespreken.

Elke videograaf heeft zijn eigen specialisaties en expertise, en allen hebben een opleiding gevolgd in videografie en content creatie. Zo vinden we altijd de perfecte match voor jouw opdracht.

Of je nu kiest voor foto's, video's met geluidsopname, of beide, je krijgt gegarandeerd een unieke herinnering aan jouw evenement!

Je hebt ook de mogelijkheid om alleen een videograaf te boeken, zonder fotoreportage.

PICS & VIDS is een handelsnaam van PICS en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 90081854. 

 

Video-presentatie PICS & VIDS

PICS & VIDS videopresentatie met missie & visie, portfolio, meet the team  en portfolio: 'see is what you get'.

Download de presentatie hier in PDF-formaat. 

 

Contact

Vragen? Overweeg je een fotograaf of videograaf bij een reportage door PICS te boeken? Specifieke wensen en offerte op maat? Alvast een optie op een datum nemen?
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via Whatsapp, e-mail of het contactformulier.

Samenwerken met PICS & VIDS

Locatie: Nederland Straal van 100 km buiten Amsterdam., op locatie en remote, Nederland
Werkwijze: Freelance op opdrachtbasis Contractor
Post: 10 februari 2024
ID: 92525251260
Reageer
pexels-fauxels-3184431

Wij staan open voor samenwerkingen met getalenteerde (audio) visuele freelancers

 

PICS & VIDS is op zoek naar talent!  

PICS & VIDS is een dynamisch samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde fotografen en videografen. Wij bundelen onze krachten en expertise om opdrachten op maat te verzorgen. Als collectief werken we op opdrachtbasis, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit in fotografie en videografie.

Daarnaast streven we naar maximale klanttevredenheid en zekerheid. Om dit te waarborgen, zoeken wij ook professionals binnen de branche die dienen als backup en achterwacht voor elkaars opdrachten. Dit stelt ons in staat om flexibiliteit te bieden en ervoor te zorgen dat elke opdracht de aandacht krijgt die het verdient. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten een extra laag van betrouwbaarheid en kwaliteit bieden.

Kijk hier voor meer informatie en reageer.

 

 

 

"Sam heeft de hele dag onze bruiloft gefotografeerd. Wij waren erg blij met hem. Het is een bescheiden, vriendelijk persoon, die goed luistert naar de wensen van wat je wilt. 

We hebben prachtige foto’s en een mooi album, wat we elk jaar met de trouwdatum met veel plezier er nog even bijpakken. Wij kunnen Sam van harte aanbevelen!"

– Nicole & Fons

"Beste Sam, geweldig hoe mooi je ons huwelijk gefotografeerd hebt. Dat trouw album is de kers op de taart. Dankjewel daarvoor."

 

– Arie & Glenn

"Sam heeft onze bruiloft op treffende wijze weten vast te leggen. Met oog voor detail en het juiste moment. De slideshow van zijn foto's die we kregen was een feest om naar te kijken.Bedankt Sam"

– Vicky & Nikolai

"Ik kan Sam Huibers van PICS niet genoeg bedanken voor de prachtige foto's die hij heeft gemaakt tijdens de uitvaart van mijn moeder. Sam was zeer professioneel en respectvol tijdens de hele ceremonie en heeft de belangrijke momenten van de uitvaart perfect vastgelegd. De foto's zijn van onschatbare waarde. Ik zal Sam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde fotograaf. Bedankt Sam van PICS voor alles!"

– Matthijs