PICS-R-01-1

PICS

PICS is een professioneel klantgericht en betrokken fotografie- en videobedrijf.

 

 

Sinds 2005 is PICS actief als fotografie- en videobedrijf, gevestigd in Amsterdam. Onze betrokkenheid bij elke opdracht is kenmerkend voor onze werkwijze. We hebben ons gespecialiseerd in het vastleggen van mensen in een ongedwongen stijl, waarbij karakter, emoties en spontane momenten centraal staan.

PICS is betrokken bij het gehele proces, van het plannen en vastleggen tot het bewerken van beelden. Wij bieden diverse vormen van fotografie aan, waaronder bedrijfsreportages, evenementen, trouwreportages, uitvaartreportages, (professionele) portretten en familiefoto's.

Ons handelsmerk is het creëren van beelden die de essentie en authenticiteit van het moment weerspiegelen, waarbij onze betrokkenheid garant staat voor een persoonlijke en professionele aanpak.

 

PICS Historie Infographic
Huwelijkreportage  PICS

Contact

Vragen? Overweeg je een fotograaf of videograaf bij een reportage door PICS te boeken? Specifieke wensen en offerte op maat? Alvast een optie op een datum nemen?
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via Whatsapp, e-mail of het contactformulier.

 

 

"Sam heeft de hele dag onze bruiloft gefotografeerd. Wij waren erg blij met hem. Het is een bescheiden, vriendelijk persoon, die goed luistert naar de wensen van wat je wilt. 

We hebben prachtige foto’s en een mooi album, wat we elk jaar met de trouwdatum met veel plezier er nog even bijpakken. Wij kunnen Sam van harte aanbevelen!"

– Nicole & Fons

"Beste Sam, geweldig hoe mooi je ons huwelijk gefotografeerd hebt. Dat trouw album is de kers op de taart. Dankjewel daarvoor."

 

– Arie & Glenn

"Sam heeft onze bruiloft op treffende wijze weten vast te leggen. Met oog voor detail en het juiste moment. De slideshow van zijn foto's die we kregen was een feest om naar te kijken.Bedankt Sam"

– Vicky & Nikolai

"Ik kan Sam Huibers van PICS niet genoeg bedanken voor de prachtige foto's die hij heeft gemaakt tijdens de uitvaart van mijn moeder. Sam was zeer professioneel en respectvol tijdens de hele ceremonie en heeft de belangrijke momenten van de uitvaart perfect vastgelegd. De foto's zijn van onschatbare waarde. Ik zal Sam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde fotograaf. Bedankt Sam van PICS voor alles!"

– Matthijs