PICS & VIDS logo fotografie en videografie

PICS & VIDS

PICS & VIDS levert zowel  fotografie- als videodiensten.

Samenwerken met PICS & VIDS

Locatie: Nederland Straal van 100 km buiten Amsterdam., op locatie en remote, Nederland
Werkwijze: Freelance op opdrachtbasis Contractor
Post: 10 februari 2024
ID: 93130160624
Reageer
pexels-fauxels-3184431

Wij staan open voor samenwerkingen met getalenteerde (audio) visuele freelancers

 

PICS & VIDS is op zoek naar talent!  

PICS & VIDS is een dynamisch samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde fotografen en videografen. Wij bundelen onze krachten en expertise om opdrachten op maat te verzorgen. Als collectief werken we op opdrachtbasis, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit in fotografie en videografie.

Daarnaast streven we naar maximale klanttevredenheid en zekerheid. Om dit te waarborgen, zoeken wij ook professionals binnen de branche die dienen als backup en achterwacht voor elkaars opdrachten. Dit stelt ons in staat om flexibiliteit te bieden en ervoor te zorgen dat elke opdracht de aandacht krijgt die het verdient. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten een extra laag van betrouwbaarheid en kwaliteit bieden.

Kwalificaties:

  • Creatieve Werkwijze: In staat om een uniek verhaal te vertellen door middel van beelden, met een oog voor esthetiek en originaliteit.
  • Gedrevenheid: Een sterke toewijding en passie voor fotografie en / of videografie, altijd strevend naar het leveren van hoogwaardige en betekenisvolle resultaten.
  • Klantgericht en Betrokken: Bekwaam in het begrijpen van de behoeften van klanten, met een vriendelijke en betrokken benadering om een positieve klantervaring te garanderen.
  • Uitstekende Communicatievaardigheden: Zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Snelle Reactietijd: Een proactieve en efficiënte communicator, met het vermogen om snel te reageren op vragen en verzoeken.
  • Betrouwbaarheid: Altijd betrouwbaar en in staat om afspraken na te komen, waardoor een solide professionele relatie met klanten wordt opgebouwd.
  • Ervaring en Opleiding: Aantoonbare ervaring als fotograaf en / of videograaf, ondersteund door gerichte opleidingen of cursussen om vakspecifieke vaardigheden te versterken.
  • Geregistreerd Freelancer:  Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als freelancer.
  • Teamspeler: Geniet van het werken in een team en is bereid ervaringen binnen ons vakgebied uit te wisselen, en bij te dragen aan een positieve en stimulerende werkomgeving.

Als jij jezelf herkent in deze kwalificaties en klaar bent om bij te dragen aan ons creatieve team, horen we graag van je met een link naar je portfolio.

 

Contact

Vragen? Overweeg je een samenwerking?  Zoek je een bakup voor je opdrachten? Wil je meer weten over de mogelijkheden/
Ik ben 7 dagen per week bereikbaar via Whatsapp, e-mail of het contactformulier.

 

 

"Sam heeft de hele dag onze bruiloft gefotografeerd. Wij waren erg blij met hem. Het is een bescheiden, vriendelijk persoon, die goed luistert naar de wensen van wat je wilt. 

We hebben prachtige foto’s en een mooi album, wat we elk jaar met de trouwdatum met veel plezier er nog even bijpakken. Wij kunnen Sam van harte aanbevelen!"

– Nicole & Fons

"Beste Sam, geweldig hoe mooi je ons huwelijk gefotografeerd hebt. Dat trouw album is de kers op de taart. Dankjewel daarvoor."

 

– Arie & Glenn

"Sam heeft onze bruiloft op treffende wijze weten vast te leggen. Met oog voor detail en het juiste moment. De slideshow van zijn foto's die we kregen was een feest om naar te kijken.Bedankt Sam"

– Vicky & Nikolai

"Ik kan Sam Huibers van PICS niet genoeg bedanken voor de prachtige foto's die hij heeft gemaakt tijdens de uitvaart van mijn moeder. Sam was zeer professioneel en respectvol tijdens de hele ceremonie en heeft de belangrijke momenten van de uitvaart perfect vastgelegd. De foto's zijn van onschatbare waarde. Ik zal Sam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde fotograaf. Bedankt Sam van PICS voor alles!"

– Matthijs