Top Pro onderscheidingen en reviews Google PICS

Trustoo heeft onlangs weer de Top Pro onderscheiding uitgereikt aan de beste leveranciers in 2024.  Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren. Voor het 2de jaar op rij is PICS weer uitgeroepen tot Top Pro.

Ook op de internationale Freelancers site Upwork heeft PICS een onderscheiding gekregen.

Screenshot 2024-02-04 at 16.04.36

Screenshot 2023-12-15 at 19.07.05

Ook op Google hebben mijn diensten goed gescoord. Lees hier de reviews:

 
Sam heeft fotos gemaakt op het Oktoberfest dat ik gaf voor mijn 50e verjaardag en het plezier dat we hadden straalt van de fotos af! Telkens als ik weer met iemand anders op de foto wilde, kon ik dat gewoon vragen. Hij vond het niet erg als ik wéér vroeg of hij even kon komen en hij ging helemaal mee ...
Post imagePost image
Post image View on Google
Post image
Alexandra PICS

Sam heeft fotos gemaakt op het Oktoberfest dat ik gaf voor mijn 50e verjaardag en het plezier dat we hadden straalt van de fotos af! Telkens als ik weer met iemand anders op de foto wilde, kon ik dat gewoon vragen. Hij vond het niet erg als ik wéér vroeg of hij even kon komen en hij ging helemaal mee in de feestsfeer!
Post imagePost image

Sam heeft mooie fotos gemaakt voor een Oktoberfest in ons proeflokaal Breugem Meeting Point in Amsterdam. Sam is enorm flexibel, communiceert heel helder en maakt bovendien ook nog hele mooie fotos. Bovendien doet hij nog extra dingen, zoals het naken van video met toepasselijke muziek. Het was erg fijn ...
Post image View on Google
Post image
Hannes Willems PICS

Sam heeft mooie fotos gemaakt voor een Oktoberfest in ons proeflokaal Breugem Meeting Point in Amsterdam. Sam is enorm flexibel, communiceert heel helder en maakt bovendien ook nog hele mooie fotos. Bovendien doet hij nog extra dingen, zoals het naken van video met toepasselijke muziek. Het was erg fijn om met hem samen te werken en ik zal hem voor komende projecten zeker weer bellen!

Ik kan Sam Huibers van Pics niet genoeg bedanken voor de prachtige fotos die hij heeft gemaakt tijdens de uitvaart van mijn moeder. Sam was zeer professioneel en respectvol tijdens de hele ceremonie en heeft de belangrijke momenten van de uitvaart perfect vastgelegd. De fotos zijn van onschatbare waarde. ...
Post image View on Google
Post image
Thijs Boschman PICS

Ik kan Sam Huibers van Pics niet genoeg bedanken voor de prachtige fotos die hij heeft gemaakt tijdens de uitvaart van mijn moeder. Sam was zeer professioneel en respectvol tijdens de hele ceremonie en heeft de belangrijke momenten van de uitvaart perfect vastgelegd. De fotos zijn van onschatbare waarde. Ik zal Sam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde fotograaf. Bedankt Sam van Pics voor alles!

Sam heeft de hele dag onze bruiloft gefotografeerd. Wij waren erg blij met hem. Het is een bescheiden, vriendelijk persoon, die goed luistert naar de wensen van wat je wilt. Hij was ook aanwezig in de kleedkamer bij het aantrekken van de trouwjurk, wat enkele prachtige foto’s van mij en mijn inmiddels ...
Post image View on Google
Post image
nicole cuppens PICS

Sam heeft de hele dag onze bruiloft gefotografeerd. Wij waren erg blij met hem. Het is een bescheiden, vriendelijk persoon, die goed luistert naar de wensen van wat je wilt. Hij was ook aanwezig in de kleedkamer bij het aantrekken van de trouwjurk, wat enkele prachtige foto’s van mij en mijn inmiddels overleden moeder heeft opgeleverd. Het fijne was: ik was me totaal niet bewust van zijn aanwezigheid, erg prettig dat hij wel alle belangrijke momenten heeft vastgelegd, zonder dat hij heel erg aanwezig is. We hebben prachtige foto’s en een mooi album, wat we elk jaar met de trouwdatum met veel plezier er nog even bijpakken. Wij kunnen Sam van harte aanbevelen!

Hee Sam ,geweldig hoe mooi je ons huwelijk gefotografeerd hebt. Dat trouw album is de kers op de taart. Dankjewel daarvoor.
Post image View on Google
Post image
Arie Van der Nagel PICS

Hee Sam ,geweldig hoe mooi je ons huwelijk gefotografeerd hebt. Dat trouw album is de kers op de taart. Dankjewel daarvoor.